top of page

Alguns
Vídeos

Si us pregunteu Qui Sóc i Què Faig, aquí teniu uns quants documents audiovisuals que potser poden posar llum a unes preguntes filosòfiques mil·lenàries que ara mateix jo tampoc us puc respondre.

Però us puc dir que no m'agraden els videoclips i que és per això que el so de tots els vídeos és directe.

Ah, i que sóc en Joan Bramon Mora.

La Cançó del Cingle

Passeig nocturn i somnàmbul pel fons d'un precipi. Pas entre boscos punxats sobre volcans, amb la lluna per llanterna (i alguna fractura interna).

Apnea

Tres de les meves passions combinades: l'escriptura, la música i l'apnea. Una petita peça construida a partir de dues dècimes, per expressar l'amor al mar i a les seves profunditats.

Un Llum Encès

Per ballar des del teu balcó, un valset; no molestes als veïns i és menys arriscat que ballar-hi salsa acrobàtica. Encàrrec del Festival Lluèrnia d'Olot, edició 2020.

El Final des del Principi

Cançó peixera: cíclica i de creixement personal. Sobre l'expansió dels límits i dels nostres horitzons. Cançó autoconscient. 

Apagar Focs

De somnis i malsons que no concreten gaire, pseudo-psicoanàlisi i incendis mentals sense resoldre...

La Forma ens Desconcerta

Sobre emocions pròpies sense una forma exacte, encara per conèixer i catalogar. Com qui troba un animal extingit sobre la sorra d'una platja, vingut de dins la panxa del mar.

La Cançó del Pèl

Cançó antiga - potser la primera - sobre trobar-se un cabell que no és teu. Agafar-lo del terra i fer-ne un drama, que escrit queda prou divertit. Paradoxalment, portava menys drames però més cabells a sobre en aquell moment. Hivern 2014.

bottom of page