top of page
El Trio MAnchego Foto_edited.jpg

EL TRÍO MANCHEGO

El Trío Manchego és una formació de QUATRE músics. Units per la música cubana i els estius a Cadaqués, es troben quatre artistes de diferent procedència - tant geogràfica com musical - l'estiu del 2018.

Ells són Juan Pablo Duran (Colòmbia), Valentin Voyer (França), Eldys Vega (Cuba) i Joan Bramon (Catalunya), i des de llavors exploren la música cubana al més pur estil de Los Compadres, fent feliç a la gent que els escolta. I fent-los ballar!

Latin, Gipsy Jazz, Rumba, Swing, Groove, Boleros, Pop, Merengue i tot el que se'ls posi per davant...

MÚSICA per BALLAR

VENTE NEGRA

Aquesta és una versió d'un tema del grup Habana con Kola, que toquem sovint i que ens agrada molt.

A la veu i a la guitarra Juan Pablo Duran, Eldys Vega al contrabaix i un servidor a la guitarra tenor.

Vídeo i vermut a càrrec de la fantàstica Carla Font. Tardor de 2022, Cadaqués.

SOLDADITO DE HIERRO

La tardor del 2020 ens vam apuntar a un concurs de versions que feia TV3. Havies de fer una versió interessant d'un dels artistes que ells proposaven, que eren bastant una putamerda tots (com la majoria de coses que proposa la televisió catalana últimament).

Ni ens van seleccionar ni suportem la cançó original del tal Nil Moliner però, com que en el seu moment hi vam posar els cinc sentits i creiem que tant la versió que vam fer com el vídeo són guais, hem decidit no llençar cremar l'arxiu.

Aquí el teniu, Juan Pablo Duran a la veu, la guitarra i la percussió, i un servidor a les segones veus, al cavaquinho i al cello.

I vídeo fantàstic de la Carla Font.

FELICIANO TÁ CANSAO

Doncs això, que a Feliciano yoé preguntao si de la conga searretirao y me dice me dice 'quevá, quevá-quevá-quevá'...

Vídeo robat al Restaurant Tiramisú de Cadaqués, base central i líquid amniòtic d'on va sortir aquest projecte que ens ha donat tants bons moments.

A la veu i la guitarra, Juan Pablo Duran. A la guitarra manouche, Valentin Voyer. Joan Bramon al baix acústic i a les segones veus.

Estiu 2019, Cadaqués.

TRIO MANCHEGO_retocada premier_edited.jpg
bottom of page